Home Grafische vormgeving

Ben je toe aan een nieuwe online uitstraling? Een design dat goed werkt op tablet, mobiel en desktop? Met kleurstelling en font type waardoor ook ouderen en mensen met een beperking je website goed kunnen lezen? Wij helpen graag om een website te ontwerpen waar bezoekers eenvoudig de informatie vinden die ze zoeken. Met grafische vormgeving die aansluit bij jouw imago en bijdraagt aan een fijne gebruikerservaring.

De grafische vormgeving van een website is geslaagd als de bezoeker snel vindt wat hij nodig heeft.

Vormgeving volgt functie

De grafische vormgeving van een website is geslaagd als de bezoeker snel vindt wat hij nodig heeft. Hoe bereiken we dat? We zorgen voor een herkenbare opmaak per pagina, gebruiken beeld dat tekst ondersteunt en creëren met opmaak een sfeer die uitnodigt tot lezen.

Responsive webdesign / mobile first

We zien in de statistieken dat mobiel gebruik snel toeneemt. Het mobiel gebruik van websites ligt tussen de 25 en 75 procent. We ontwerpen dan ook met de gedachte dat uw website op alle apparaten goed werkt. En we zorgen ervoor dat de inhoud aansluit bij het type apparaat.

Een stijlgids

Verwacht je dat de website veel wijzigt en uitbreidt? We adviseren dan met een stijlgids te werken. In een stijlgids worden zaken met betrekking tot de lay-out, gebruikte lettertypen en kleuren vastgelegd. De ontwikkelaars kunnen op basis van deze stijlgids vervolgens snel herbruikbare componenten maken die aansluiten bij de huisstijl.

Yard Digital is jouw geschikte online partner

  • Jouw doelgroep staat centraal. Wij kruipen in de huid van de bezoeker. Dit leidt vaak tot verrassende inzichten.
  • Een fijn project. Samenwerken gaat niet vanzelf. We investeren in een prettige, open werksfeer. Onze adviseurs zijn opgeleid om met behulp van gevarieerde interactieve werkvormen in groepsverband resultaten te boeken.
  • Leren van en met elkaar. We brengen je in contact met vergelijkbare organisaties zodat je van elkaar leert. We organiseren met regelmaat intervisie en kennisbijeenkomst.
  • Veel ervaring. Onze designers mensen kennen je werkveld en doelgroep. Deze kennis zetten we in voor jouw organisatie.

Mooie design voorbeelden van Yard Digital

Gerelateerde blogs

7 tips voor de inzet van online magazines
Online magazines zijn er in verschillende verschijningsvormen. De hamvraag: voor…

Meer weten?

Wil je meer weten of sparren met Michiel Meerdink over jouw vraagstuk?

Neem contact op