Home
Projecten Innovatieve B2B contentmarketing voor Align Technology

Innovatieve B2B contentmarketing voor Align Technology

Yard werkt al geruime tijd voor Align Technology aan verschillende websites. De voornaamste doelgroep van de sites is tandartsen. Zij bekijken hier de eindresultaten van orthodontiebehandelingen. Inmiddels bevat de Global Invisalign Gallery al meer dan 500 behandelresultaten. En is het een effectief instrument voor B2B contentmarketing.

 

 

50.000 page views per jaar
500+ gepresenteerde behandelingen
2000+ tandartsen vanuit 100+ landen

global.invisaligngallery.com

Vergelijken van behandelresultaten

De Global Invisalign Gallery toont de resultaten voor en na van behandelingen met de ‘Invisalign aligner’ (onzichtbare beugel). Tandartsen vanuit de hele wereld gebruiken de Gallery om reviews te ontvangen op het eindresultaat van de orthodontie behandeling. Belangrijk is dat de resultaten voor en na de behandeling visueel overzichtelijk getoond worden. Dit om het resultaat goed te kunnen beoordelen en vergelijken. Tandartsen met de best behaalde resultaten ontvangen jaarlijks een award tijdens een groot event. Align Technology heeft met de Gallery een innovatieve tool in handen voor B2B content marketing. Tandartsen van over de hele wereld communiceren met elkaar door hun behandelresultaten met elkaar te delen.

 

 

Filter opties voor het makkelijk doorzoeken van content

De Global Invisalign Gallery bevat een uitgebreide set aan filters, om de 500+ behandelresultaten te doorzoeken en resultaten met elkaar te vergelijken.

Ook voor mobiel en tablet is de presentatie gericht op de best mogelijke gebruikservaring.

Multisite oplossing voor nieuwe Galleries

De Global Invisalign gallery draait op een multi-site installatie. Daarmee is het mogelijk op eenvoudige wijze een Gallery te dupliceren. Align Technology is voornemens om voor tandartsen in opleiding een eigen Gallery te starten. Door de bestaande architectuur te klonen, bespaart Align Technology veel tijd en geld.

De voordelen van een multisite oplossing:

Eenvoudig content delen tussen websites Nieuwe functionaliteiten zijn voor alle sites gelijk beschikbaar Je zet snel een nieuwe website neer De redactie beheert alle sites vanuit één WordPress beheeromgeving

Meer weten?

Wil je meer weten over de ins & outs van dit project of sparren met Nicol Nijland over jouw vraagstuk?

Neem contact op