Home Apps met React Native

Hoogwaardige app ontwikkeling met React Native, sneller gelanceerd

We houden van React Native omdat het ons in staat stelt om snel mobiele apps sneller op te leveren met een mobiele gebruikerservaring van wereldklasse.

React Native is gemaakt door het ontwikkelingsteam van Facebook. Het is een JavaScript-framework voor het bouwen van mobiele gebruikersinterfaces.

Kostenbesparingen en snellere time-to-market

React Native vermijdt herhalende codebases: één voor iOS, één voor Android. In plaats daarvan onderhouden ontwikkelaars één codebase.

Ongeveer 80-90% code van de code is gedeeld op iOS- en Android-platforms, wat zich vertaalt in tientallen of honderdduizenden euro’s aan kostenbesparingen voor onze klanten en een snellere time-to-market.

Native prestaties

De schermen van een React app gedragen zich als native views, een groot voordeel ten opzichte van alternatieve oplossingen zoals PhoneGap of Cordova. We zijn blij met de prestaties en het gebruiksgevoel van onze eindproducten.

Waarom werken met Yard?

Bij Yard brengen we het best van de design en ontwikkelwereld samen. We bieden kleine, persoonlijke teams in sprints van een week. Onze designers en ontwikkelaars zijn volledig toegewijd zijn aan uw project.

Tegelijkertijd huurt u Yard niet als niet als freelancer in en kunt u gebruikmaken van onze ervaring en expertise met meer dan 100 opdrachtgevers, 16 jaar en 25 mensen voor design, ontwikkeling, hosting en advies.

Wij zijn open source-addicts die met veel passie geweldige apps en online toepassingen maken. Daag ons uit, we zijn benieuwd hoe we u kunnen helpen om uw volgende project tot een succes te maken.